Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

983872 635054736703435 4561044551409451085 N
983872_635054736703435_4561044551409451085_n
17855016_635592993316276_649596329287381645_o
17807524_635592856649623_1501238509447319856_o
17854943_635592653316310_5559861467537913204_o
17634453_635592549982987_805159126567887250_n
17799204_635592576649651_4085431525150498154_n
17854767_635592803316295_6904609758368320562_o
17637097_635592566649652_3117112358152599340_o
983872 635054736703435 4561044551409451085 N17855016 635592993316276 649596329287381645 O17807524 635592856649623 1501238509447319856 O17854943 635592653316310 5559861467537913204 O17634453 635592549982987 805159126567887250 N17799204 635592576649651 4085431525150498154 N17854767 635592803316295 6904609758368320562 O17637097 635592566649652 3117112358152599340 O

Колекција „Сувенири Скопје”

Колекцијата „Сувенири Скопје” чиј автор е архитектот Филип Конески е составена од разгледници, бележници за страници и магнети.

Преку оваа колекција на сувенири Филип Конески ги претставува најзначајните градски обележја на еден нов и шаренолик начин, сакајќи да не потсети на нивната безвременост. Како што кажува авторот во едно од неговите интервјуа, позадината за изборот на објектите кои што тој ги претставува во оваа колекција преставува комбинација на нивната архитектонско-историска важност и емотивниот аспект на заборавените вредности.

Филип Конески е еден од основачите на првиот сајт за Македонска архитектура – МАРХ.