Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

Нашата цел е да ја доближиме убавината на секојдневните работи до скопската публика.

Потпирајќи се на класичната девиза дека патот до совршенството е преку едноставноста, нудиме простор во кој  може опуштено да уживате во уметноста, простор во кој може  да ги организирате вашите настани, како и место каде може  да купите  најразлични уметнички дела  и производи инспирирани од уметноста.

Ние уметноста ја гледаме насекаде, дозволете да ја споделиме со Вас.

“Акантус” нуди простор од 80м2 за изнајмување за ваши деловни  и приватни настани. Просторот е погоден за коктели и приеми како и за мали работилници и семинари.

За повеќе информации Ве молиме контактирајте не на

02 310 0916