Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

Tanc Na Racete

Танц на рацете – отворање на изложбата на Сергеј Андреевски

Во сабота, на 14-ти октомври во 20 часот ќе биде  отворена самојстојната изложба на академскиот сликар Сергеј Андреевски, “Танц на рацете”.

Марина Лешкова, куратор на оваа изложба ќе напише: “Пред нас се делата на Сергеј Андреевски кои ја носат пресудната улога во неговото творештво, а тоа се доживеаните спомени од детството. Во сликите целиот опус се нанижува во една логична нитка, матрица пренесена од неговите древни претци на македонското поднебје. Каде и да е тој е дома, сликите се неговиот дом.”

Изложбата че биде отворена до 10-ти декември.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *