Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

4idei

Отворање на изложбата „4 Идеи / Ремикс“

 

 

Во сабота, 02.09.2017 со почеток во 20.00 ч. во нашата галерија ќе биде отворена изложбата насловена 4 Идеи / Ремикс, која претставува избор на дела на четворица современи македонски автори: Христина Иваноска, Велимир Жерновски, Ѓорѓе Јовановиќ и Јане Чаловски. Куратор на изложбата е Јованка Попова, а истата ќе биде отворена за јавноста до 21 септември.

Изложбата „4 Идеи / Ремикс“  следи четири генеологии на концептуално и визуелно обмислување и изразување кои се ставени во меѓусебен дијалог поставувајќи контекст за делата остварени во рамки на проектот „Everything Matters Prototypes“ во реализација на Проектниот простор Прес ту егзит од Скопје.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *